Wie zijn JouwStijl?

miranda-vk.jpg

Miranda Wolterink
Eigenaar van JouwStijl. Wat ik belangrijk vind is dat iedereen gelijk is bij JouwStijl, eerlijkheid/respect voor elkaar, jezelf en de natuur. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid en een gezonde hoofdhuid begint bij gezonde producten. Daar begint het!

Mijn passie is met mensen werken en mooi haar maken, samen met de klant lachen. Samen met elkaar zijn wij JouwStijl

dini-vk.jpg

Dini Kerkwijk
Veel ervaring op gebied van permanenten, watergolven/ föhnen. Mijn passie ligt bij het knippen/föhnen, permanenten van gevoelig haar.

Jeanet-vk.jpg

Jeanet Siebelles
Ster in permanenten, klanten een fijn gevoel geven, samen mooi haar maken daar word ik blij van.

debby-vk.jpg

Debbie Kraaijenvanger
Krullen expert, passie ligt bij de klanten goed advies geven en ze helpen met hun haar (huid) probleem. Mooi geknipte coupe daar word ik blij van.

Elisa Hengeveld

Elisa Hengeveld
Ik ben inmiddels geslaagd voor de opleiding tot hairstyliste maar ga op de woensdag naar b-academy in Arnhem om meer te leren over de nieuwste knip/ kleur technieken. Op dinsdag, vrijdag en zaterdag kom je mij tegen in de salon. Mijn grootste hobby is paardrijden.
Mag ik je mijn advies geven?

Romy  Reinders

Romy  Reinders
Ben sinds afgelopen september op dinsdag en zaterdag werkzaam bij JouwStijl! Op dinsdag is mijn stagedag en op de zaterdag is het mijn bijbaan. Ik ga naar het Graafschapscollege in Doetinchem ik zit in mijn eerste jaar. Klanten ontvangen, wassen, uitgroei inzetten, stylen, telefoon aannemen zijn mijn taken op dit moment. Wie weet maak ik binnen kort kennis met je.

Jouw stijl team
Bekijk onze diensten

Invest in your hair you wear it everyday

arrow_upward